top of page
Durf, dé plek in meppel waar je terecht kan voor coaching, loopbaancoahing en ondersteuning bij een gezond leven d.m.v. een gezondheisprogramma me bio-resonantie meting.

G  E  Z  O  N  D

L  E  V  E  N

3Care Cell Protection

Voor een optimale gezondheid en een gezond gewicht.

Heb je last van gezondheidsklachten of streef je naar optimale gezondheid met het daarbij behorende gezonde gewicht?

Het vitaliteitsprogramma van 3Care is samengesteld om op een gezonde en eenvoudige manier het lichaam te ontdoen van afvalstoffen en overtollige vetreserves, zonder dat dit ten koste gaat van het spierweefsel. Een gezond en schoon lichaam kan zichzelf goed herstellen en beter omgaan met stress, waardoor klachten zullen verminderen en een optimale gezondheid ontstaat met het daarbij behorende gezond gewicht.

Het concept is medisch verantwoord, speciaal gericht op reiniging en herstel van het lichaam. Gezonde voeding staat centraal.

Het is doelgericht, voor een beter basisherstel op korte termijn en met meetbare resultaten.

  • Vul tekorten aan. Ook al eet je gezond, de dagelijkse hoeveelheid essentiële voedingsstoffen die we nodig hebben om gezond te blijven krijgen we niet meer binnen.

  • Darmherstel en –rust, zodat voedingsstoffen weer goed opgenomen kunnen worden.

  • Reinigen op celniveau in 30 dagen is (net als het jaarlijks onderhoud van je auto) nodig om gezond te blijven.

Door het aanpassen van je leefstijl en door je lichaam de juiste voedingsstoffen aan te bieden, zal je je weer fit en vitaal voelen en er ook zo uitzien!

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
bottom of page